Lingua inglese - Scuola secondaria di secondo gradoMorfosintassiLe preposizioni e gli avverbiLe preposizioni semplici

21. Food Processing and Preservation

10 esercizi
SVOLGI
Filtri

Lingua inglese

Food Preservation - conjunctions
The food is kept at a low temperature
A: so bacteria cannot reproduce.
B: or bacteria cannot reproduce.
C: and bacteria cannot reproduce.
D: but bacteria cannot reproduce.
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Food safety - articles
A: Food safety is ... global challenge.
B: Codex Alimentarius Commission is ... international body.
C: The requirements are meant to ensure ... sound, wholesome food product.
D: The European Union also makes extensive use of ... standards in the Codex Alimentarius.
E: Good Manufacturing Practice assures food safety through vigilant measures at ... source.
Domande in serie
3

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Food safety - prepositions
Codex Alimentarius Commission (CAC)  is an international body ________ the joint sponsorship ________ the Food and Agriculture Organization (FAO) and the World Health Organization (WHO). These organizations set standards which include specific requirements ________ food products. The requirements are meant to ensure a sound, wholesome food product, free ________ adulteration, correctly labelled and presented to the consumer.
The European Union also makes extensive use of the standards ________ the Codex Alimentarius.
Completamento aperto
3

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

The food industry - adverbs
Recently the food industry and our eating habits have changed ________. In the 20th century food was still ________ a source of energy. ________ it is also a sensory, cultural and social phenomenon. As well as providing enjoyment, we now want food to enhance our health and well being. ________, many of us are no longer willing to spend our scarce leisure time preparing elaborate meals. Our food has to be quick and convenient to prepare, as well as healthy and tasty. ________, we expect our food to be reasonably priced.
Posizionamento
3

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Codex Alimentarius - prepositions
The Codex Alimentarius

The European Union makes extensive use ________ the standards ________ the Codex Alimentarius.
Codex is responsible ________ the formulation ________ internationally recognized food standards for all principal foods whether raw, semi-processed or processed. It also includes provisions ________ ensuring hygienic and nutritional qualities of food, microbiological norms, the nature ________ food additives, the identification and elimination ________ contaminants, methods of sampling, analysis, labelling and presentation.
Posizionamento
3

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Food Preservation - verbs
Fruit such as apples, apricots, peaches and pears washed and trimmed and pretreated in various ways before dry.
Apples be initially peeled and freed from the core and seed compartment. They are cut into slices and give a sulphite treatment to prevent enzymic and non-enzymic browning, stabilize vitamin C content and also to preventing microbial activity.
Trova errore
3

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Food Preservation - verbs
Canning ________
Cooling ________
Drying ________
Fermenting ________
Curing ________
Completamento aperto
5

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Food Preservation - can - cannot - should
A: Products ... be fermented without any special equipment.
B: The food is kept at a low temperature so bacteria ... reproduce.
C: Fermenting ... be used for many types of foods.
D: The number, size and prominence of defects ... not seriously affect the appearance of the eating quality of the product.
E: The container ... be well filled with applesauce.
Domande in serie
3

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Food Preservation - order of the adjectives
A ________________________
Posizionamento
3

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Food Preservation - order of the adjectives
A: When you use more than one adjective to describe a noun you have to place the adjectives in the correct order.
B: No more than three adjectives preceding a noun should be used.
C: The adjectives are separated by commas, except for the last one.
Vero o falso
3

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza