Lingua inglese - Scuola secondaria di secondo gradoCook book Cook book / Food planetUnit 2 - Sustainability in the Kitchen

Sustainability in the kitchen - 1

3 esercizi
SVOLGI
Filtri

Lingua inglese

The University Of Gastronomic Science
A: UNISG is located in the Piedmont region.
B: UNISG is a private university.
C: UNISG has been founded to fight globalization.
D: UNISG is a digital research centre focused on food technology.
E: UNISG adopts a multidisciplinary approach.
F: Today's gastronomes are professionals specialized in global food production.
G: The new gastronomes will be experts in food marketing.
Vero o falso
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Chefs 'Go Green'
1. loss = ________
2. lead-free = ________
3. wholesome = ________
4. banner = ________
5. farmed = ________
6. raised = ________
7. line caught = ________
8. grass-fed = ________
Completamento chiuso
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Massimo Bottura
1. Chef Bottura believes that cooking is not just physical work, but also a ________ job.
2. According to Bottura's philosophy, professionalism must ________ with Ethics and Aesthetics.
3. Bottura has been a ________ in introducing sustainable practices in the kitchen.
4. The 'Food for Soul' project ________ at reducing waste to make food systems sustainable.
5. Bottura's ethical vision includes the protection of and solidarity with people ________.
Posizionamento
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza