Lingua inglese - Scuola secondaria di secondo gradoCook book Cook book / Food planetUnit 2 - Recipes: “Centre Stage”

Recipes: Centre Stage - 1

3 esercizi
SVOLGI
Filtri

Lingua inglese

Main courses
A: The Main Course is the lightest course on the menu.
B: The main ingredient in the main course is meat or fish.
C: The main course is preceded by dishes that help to rest the stomach.
D: The main course is followed by dishes that prepare the stomach.
E: In North America the main course is also called entrée.
Vero o falso
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

1. Venison is the meat of ________.
2. Beef is the meat of ________.
3. Veal is the meat of ________.
4. Lamb is the meat of ________.
5. Pork is the meat of ________.
Completamento chiuso
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Meat and Sustainability
1. We all need to ________ the amount of meat we eat, for the sake of the environment.
2. Buy locally ________ rather than imported meat.
3. Couple meat recipes with ________ vegetables.
4. Use meat from ________ fed animals.
5. We can reduce our footprint by choosing native ________ animals.
Posizionamento
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza