Lingua inglese - Scuola secondaria di secondo gradoCook book Cook book / Food planetUnit 1 - Italian Style & Cross-Cultural Food

Italian Style & Cross-Cultural Food - 1

3 esercizi
SVOLGI
Filtri

Lingua inglese

Enogastronomy
A: Food is only a biological necessity.
B: Food identifies the culture of a people.
C: The aim of Eno-gastronomy is to develop technology in the Food & Beverage business.
D: The Slow Food movement promotes local foods, wines and culture.
E: Today caterers are aware that food has no impact on the environment.
Vero o falso
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Italian food heritage and Certification
1. forgery = ________
2. seal = ________
3. ward off = ________
4. brand = ________
5. check out = ________
6. pirated = ________
7. counterfeiting = ________
8. know how = ________
Completamento chiuso
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Slow Food
1. Globalization and industrialised food production have led to the widely known ________ style.
2. The Slow Food movement is committed to ________ fast food and fast life.
3. Globalization and fast food can contribute to the ________ of traditional local foods.
4. Slow Food Presidia work to protect biodiversity and ________ species.
5. The "Slow Food Presidia" brand logo features a ________.

Posizionamento
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza