Lingua inglese - Scuola secondaria di secondo gradoCook book Cook book / Food planetUnit 3 - Italian Gastronomy Tour: The South, Islands

Italian Gastronomy Tour: The South, Islands - 1

3 esercizi
SVOLGI
Filtri

Lingua inglese

A: The star of Campania cheeses is the famous buffalo milk mozzarella.
B: Liguria is a coastal region and its cuisine is marked by fish and seafood.  
C: The staples of the Apulian cuisine are risotto and ossobuco.  
D: Sicilian cuisine has been influenced by the north African cooking.  
E: Sardinia is an island and the sea marks its cuisine.
F: Sicily's nuts from Bronte are prized worldwide.
G: Sorrento and Amalfi are both great producers of citrus fruit, their lemons have the same shape.
Vero o falso
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

1. soaked = ________
2. run = ________
3. on-site = ________
4. harvested = ________
5. amberjack = ________
6. earthenware = ________
7. aged = ________
8. footprint = ________
Completamento chiuso
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

1. Along with pasta, meat and fish dishes, Campania also features typical ________ meat specialities.
2. Liguria and Campania regions ________ a common history that interconnected them in the same territory.
3. Apulia is rich in precious products, like olive oil of which it is Italy's largest ________.
4. Sicily is a chest of eno-gastronomy treasures, like its world ________ sweets and desserts.
5. Sardinia has been the first Italian organic producer adopting sustainable biological ________.
Posizionamento
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza