Lingua inglese - Scuola secondaria di secondo gradoCook book Cook book / Food planetUnit 2 - Food Safety Certification

Food Safety Certification - 1

3 esercizi
SVOLGI
Filtri

Lingua inglese

A: There is a close link between sustainability and food safety today.
B: Traditional food certifications ensure exclusively packaging safety.
C: Sustainability certifications are only used for agri-products.
D: Fair Trade Certification safeguards worldwide commerce.
E: Sustainable practices and certifications can protect the environment and our health.
Vero o falso
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

1. Food safety and SDGs are ________
2. SDG 1 No Poverty also means ________
3. Foodborne diseases may ________
4. HACCP is a ________
5. The lack of clean water increases ________
6. Degradation of the oceans may ________
7. The use of chemicals will ________
8. Contaminants and fertilizers will ________
Completamento chiuso
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

HACCP - Safety in Catering
1. HACCP is a ________ system of food safety from raw material production to the finished product.
2. HACCP analyses and controls three types of ________, biological, chemical, and physical.
3. HACCP ________ the total food system to reduce the risk of foodborne illness.
4. HACCP is the best system currently ________ to reduce and prevent foodborne illness.
5. F and B staff must be trained in HACCP ________ in order to be able to identify any critical control points.
Posizionamento
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza