Lingua inglese - Scuola secondaria di secondo gradoCook book Cook book / Food planetUnit 2 - Food Preparation Techniques

Food Preparation Techniques - 1

3 esercizi
SVOLGI
Filtri

Lingua inglese

Food preparation techniques: Cutting-Mixing
1. mince = ________
2. halve = ________
3. dice = ________
4. shred = ________
5. chop = ________
6. whip = ________
7. whisk = ________
8. combine = ________
Completamento chiuso
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Food preparation techniques: Adding-Moving- Separating
1. ________ the gravy over the roast beef.
2. ________ the tomatoes with the rice.
3. ________ the cake with the cream.
4. ________ the egg yolks one at a time.
5. ________ the pizza dough.
6. ________ the salad with the salad dressing.
7. ________ the potatoes directly in the pot.
8. ________ the beans and the peas.
9. ________ and peel the peppers.
10. ________ the pasta when "al dente".
Posizionamento
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Food preparation: all techniques
A: TO CHOP means to use quick, heavy blows of a knife to cut food into smaller pieces.
B: TO BEAT means to reduce a large piece of food to small particles by rubbing it on a grater.
C: TO DICE means to cut food into small cubes.
D: TO MIX means to combine two or more ingredients by beating or stirring.
E: TO SIFT means to pass dry ingredients through a fine sieve.
F: TO SLICE means to remove bones from a fish.
Vero o falso
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza