Lingua inglese - Scuola secondaria di secondo gradoCook book Cook book / Food planetUnit 2 - Staff & Duties

Staff & Duties - 1

7 esercizi
SVOLGI
Filtri

Lingua inglese

The Brigade system
A: Escoffier was a legendary French chef who developed the kitchen brigade system.
B: Escoffier broke up with the chaotic kitchen organization that dated back to the Middle Ages.
C: His aim was to create a more complex staff organization in order to reduce the costs.
D: At the time Escoffier worked at the Ritz hotel in London.
E: The kitchen brigade system developed by Escoffier had a rigid hierarchical structure.
Vero o falso
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Staff and duties
1. The ________ performs various tasks as needed.
2. The ________ substitutes the head chef.
3. The ________ makes your life sweeter!
4. The ________ cooks meat in the oven.
5. The ________ makes broths and consommés.
6. The ________ prepares dish like shrimp cocktail.
7. The ________ makes dressings for pasta.
8. The ________ oversees the work in the kitchen.
Posizionamento
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Staff and duties - 2
The chef responsible for preparing Leek and Potato Soup is the:
A: Vegetable cook
B: Soup cook
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Staff and duties - 2
The chef responsible for preparing Barbecued Octopus in Lime Sauce is the:
A: Fish cook
B: Grill cook
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Staff and duties - 2
The chef in charge of the preparation of Spice-Braised Chicken Legs with Red Wine and Tomato is the:
A: Roast cook
B: Sauce cook
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Staff and duties - 2
The chef in charge of the preparation of Rainbow Fried Rice with Prawns & Fried Eggs is the:
A: Garde manger
B: Vegetable cook
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Staff and duties - 2
The chef who prepares Pumpkin Ravioli is the:
A: Pastry cook
B: Vegetable cook
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza