Lingua inglese - Scuola secondaria di secondo gradoCook book Cook book / Food planetUnit 3 - Recipes: “Finishing Touches”

Recipes: Finishing Touches - 1

3 esercizi
SVOLGI
Filtri

Lingua inglese

Desserts
A: The word dessert originated from the French desservir.
B: Desservir means "to serve at the beginning".
C: Dessert is mainly used in the UK.
D: Sweet or pudding are British English synonyms for dessert.
E: Ice cream can't be considered as a dessert.
Vero o falso
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Creams
1. Custard cream is the English for ________ in French.
2. Custard cream ________ any flour.
3. Custard cream is usually served ________.
4. Pastry cream is the English for ________ in French.
5. Pastry cream is ________ than custard cream.
6. ________is used both for sweet and savoury dishes.
Completamento chiuso
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Desserts: recipes
1. A pie in which the ________ is apples, apple pie is served with whipped cream, ice cream or custard.
2. Cheesecake is made with a soft fresh cheese, eggs, sugar and a base made from ________ digestive biscuits or graham crackers.
3. A jam tart is an ________ tartlet filled with jam.
4. Made with natural walnuts and fresh eggs, walnut sponge cake has a tender ________, high sponginess and flavour.
5. A mousse is a soft prepared food that incorporates air ________ to give it a light and airy texture.

Posizionamento
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza