Lingua inglese - Scuola secondaria di secondo gradoCook book Cook book / Food planetUnit 1 - My Workplace

My workplace - 1

7 esercizi
SVOLGI
Filtri

Lingua inglese

A: A professional kitchen must be clean, hygienic and safe.
B: The food prevention system started in the 70s.
C: F&B staff grooming is not crucial to food safety.
D: Poor personal hygiene is one of the causes of food borne diseases.
E: Food borne illnesses are caused by pathogenic bacteria, transmitted to humans by food.
Vero o falso
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

The chef's uniform
Cooks need to wear their uniform for safety reasons, in order to…:
A: protect the body from boiling hot liquids and hot ovens and grills
B: show professional pride and a good commercial image
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

The chef's uniform
Cooks need to wear their uniform for hygienic reasons, in order to…:
A: protect the body from heat
B: be clean, neat and tidy
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

The chef's uniform
Cooks need to wear their uniform for historical reasons, in order to…:
A: look clean, neat and tidy
B: show professional pride and a good commercial image
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

The chef's uniform
Cooks need to wear a chef's hat for:
A: hygienic reasons
B: safety reasons
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

The chef's uniform
The chef's hat is pleated for:
A: hygienic reasons
B: historical reasons
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

The chef's uniform - 2
1. Cooks always wear ________ shoes or ________.
2. The chef's jacket is double ________ and has ________ cuffs.
4. The cook's uniform protects from heat and ________.
3. The ________ absorbs ________ and guards from air drafts.
4. Black and white ________ trousers are used to ________ stains.
5. The kitchen ________ is used to wipe dishes or for ________ hot pots and pans.
Posizionamento
3

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza