Filtri

Lingua inglese

The Banqueting Manager is responsible for staff ________ and training.
The Enogastronomy expert organizes gastronomic ________ and promotes typical ________.
The Restaurant Manager is in charge of monitoring staff, scheduling work ________ and checking food and service quality.
Food Stylists show their ________ in the visual appeal of their dishes.
Posizionamento
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Word formation
What's the NOUN deriving from ORGANIZE?
A: organizer
B: organized
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Word formation
What's the ADJECTIVE deriving from ADVERTISE?
A: advertiser
B: advertised
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Word formation
What's the ADVERB deriving from SKILL?
A: skilful
B: skilfully
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Word formation
What's the NOUN deriving from PROVIDE?
A: provider
B: provisional
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Word formation
What's the ADJECTIVE deriving from ELECTRIC?
A: electrical
B: electrician
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Word formation
What's the NOUN deriving from POLITICS?
A: political
B: politician
Scelta multipla
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

A: Food street chefs often sell ready-made foods.
B: A food taste tester samples food and drinks.
C: The F&B manager writes cookbooks with recipes and instructions.
D: The food stylist must keep up with the new trends in fashion.
E: The catering industry offers a limited number of job opportunities.
Vero o falso
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza