Lingua inglese - Scuola secondaria di secondo gradoCook book Cook book / Food planetUnit 3 - Culinary Specialisation

Culinary Specialisation - 1

3 esercizi
SVOLGI
Filtri

Lingua inglese

Specialization courses
A: If you want to go forward by honing your competence, you can join a specialization course.
B: Specialization courses come only in a limited range of regional specialities.
C: Specialization courses usually feature as full immersion programmes.
D: The course programme includes all meals, but does not include accommodation and transfers.
E: The most popular courses are usually the sauce themed ones.
Vero o falso
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Cheese making Course
1. browse = ________
2. enrol = ________
3. join = ________
4. aging = ________
5. curdle = ________
6. drain = ________
7. rennet = ________
8. rinse = ________
Completamento chiuso
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Cheese making Course
1. Specialisation courses on cheese production are often ________ on real cheese factories.
2. Cheese courses start with the basics about its nutrients, nutritional ________ and use.
3. The course will teach that cheese is made with milk, salt, ________, and a starter culture.
4. Cheeses are classified according to the type of milk, fat ________, country and region of origin.
5. Cheese classification depends on manufacturing, curing, ripening, ageing, texture, ________ content.
Posizionamento
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza