Lingua inglese - Scuola secondaria di secondo gradoCook book Cook book / Food planetUnit 1 - Cooking Methods

Cooking Methods - 1

3 esercizi
SVOLGI
Filtri

Lingua inglese

A: Cooking is connected to sustainability, but not to the 2030 Agenda goals.
B: Our environmental impact can significantly be reduced through sustainable coking practices.
C: Roasting generates less greenhouse gas emissions than boiling or steaming.
D: Slow cooking can't be considered a valuable way for saving electric power consumption.
E: Reusing leftovers is not considered a proper strategy of reducing waste in food service.
Vero o falso
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Hot Liquid cooking methods
Poaching means cooking food in a ________ quantity of liquid and very slowly.
Boiling means cooking food in a ________ quantity of liquid at 100°C.
Steaming means cooking food in a large quantity of liquid ________ boiling point.
________ means cooking food by water vapour.
________ means cooking food in boiling water and then cool it in ice cold water.
Completamento chiuso
2

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza

Lingua inglese

Hot Air cooking methods
1. Baking means cooking food in oven at ________ temperatures.
2. Rotisserie is a style of roasting where meat is ________ on a spit.
3. Grilling means cooking food by radiant heat from ________ food.
4. Broiling Grilling means cooking food by radiant heat from ________ food.
5. Roasting means cooking in oven at ________ temperatures.

Posizionamento
1

Il punteggio di un esercizio è determinato
dalla difficoltà: da 1 (più facile) a 5 (più
difficile).Vuoi saperne di più? Consulta il
Centro Assistenza